La Ganache je francoska slaščičarna in pekarna, ki se ponaša z izbranimi okusi, zdravimi sestavinami in pozornostjo do detajlov pri svojem delu. V našem "sladkem laboratoriju" ustvarjamo sladke in slane mojstrovine iz najboljših sestavin, ki jih izdelujemo povsem od začetka do konca. Obiščite našo prodajalno, kjer lahko uživate v bogati ponudbi za sladokusce.
La Ganache ponuja izdelavo in prodajo slaščic in kruha, slaščičarsko izobraževanje in svetovanje. Pri nas lahko naročite torte po naročilu, se udeležite slaščičarskih tečajev za strokovno in laično javnost ter si privoščite butične francoske slaščice. Poleg tega nudimo tudi svetovanje slaščičarskim podjetjem in izdelavo večjih količin za gostince. Vabljeni, da okusite našo predanost slaščičarstvu.
La Ganache že več kot 15 let širi ljubezen do francoske slaščičarske umetnosti v Sloveniji. Zaupajo nam številne ugledne institucije in kuharski navdušenci, saj s svojimi slaščicami lepšamo življenje tako sebi kot drugim. Spoznajte našo zgodbo in se prepričajte, zakaj smo postali sinonim za sodobne, zdrave in božansko okusne slaščice v Sloveniji.
Poleg tega ponujamo tudi dostavo naših sladic, kruha in peciva direktno do vašega doma ali pisarne. Za nove uporabnike imamo namig - pri prvem naročilu lahko uporabite kodo LAGANACHE in prejmete 6 evrov dobroimetja. Ne odlašajte, naročite dostavo in se prepustite uživanju v naših okusnih slaščicah kar v udobju svojega doma.
La Ganache je slaščičarska ustvarjalnica chefa Nasera Gashija, ki je strasten in posvečen ustvarjanju vrhunskih slaščic in drugih dobrot. Z svojo ekipo želi deliti svoje znanje, izkušnje in neprestano izpopolnjevanje z vsemi, ki bi radi ustvarjali slaščice. Pri svojem delu uporablja samo sveže in naravne sestavine, saj tako izraža spoštovanje do sveta, ljudi in njihovega zdravja. Prav zato je La Ganache sinonim za sodobne, zdrave in božansko okusne slaščice v Sloveniji.
"Vsak La Ganache tečaj je odlična naložba, saj pridobim veliko znanja o surovinah, ki jih ne najdem v splošnih receptih. Chef Naser oblikuje zgodbo peke v edinstveno doživetje, kar lahko koristim tako na profesionalnem slaščičarskem področju kot v amaterskem." - Maja, vodja administracije in kadrovske službe
"O mojstru Gashiju lahko sama podam same pohvale. Odličen pristop do tečajnikov, profesionalen odnos, vrhunski trud - vse izjemno. Čeprav sem sam že slaščičar že 38 let, sem odnesel ogromno znanja. Takoj bi ponovil udeležbo na kakšnem od La Ganache tečajev. Vsa čast, mojster Gashi!" - Muhamed Pilipović, vodja slaščičarske delavnice v večjem trgovskem centru
Datum | Novica |
---|---|
12. apr | Najboljši slaščičar Gault&Millau Slovenija za 2023 |
6. maj | Festival vino in čokolada Podčetrtek |
6. apr | NAGRADNA IGRA FACEBOOK in INSTAGRAM |
© 2024 La Ganache
Išči: Prijava